The Ark Live på Peace & Love

The Ark med Dalasinfoniettan (dirigent: Jonas Nydesjö)

  1. Absolutely no decorumthe_ark_live_pa_peace_love_2011
  2. Clamor for glamor
  3. Breaking up with god
  4. One of us is gonna die young
  5. Father of a son
  6. Superstar
  7. Stay with me (med Dalasinfoniettan)
  8. Let your body decide (med Dalasinfoniettan)
  9. Prayer for the weekend (med Dalasinfoniettan)
  10. It take a fool to remain sane (med Dalasinfoniettan)
  11. The apocalypse is over (med Dalasinfoniettan)
  12. The worryin kind (med Dalasinfoniettan)
  13. Calleth you, cometh I (med Dalasinfoniettan)

Arrangör/dirigent: Jonas Nydesjö. Orkester: Dalasinfoniettan.