The Feeling Of Going – så tycker folk

Äntligen har vi haft premiär på vår fina föreställning The Feeling Of Going på Malmö Opera! Ben Wrights mästerverk koreograferat till Skånes Dansteaters danstrupp är utan tvekan det finaste scenverk jag någonsin jobbat med.

The Feeling Of Going - Skånes dansteater på Malmö Opera.

Medierna har varit positiva, vilket är roligt! Här samlar jag allt härligt som folk skriver om oss. Klicka på länkarna om du vill läsa hela recensionen.

”The feeling of going” för in barnet på stora scenen. Det är magnifikt – och omöjligt att inte älska.” Sydsvenskan (läs hela recensionen)

”Det är surrealistiskt, sagolikt och drömskt.” Landets Fria (läs hela recensionen)

”Sång och dans integreras på ett storartat sätt i The Feeling of Going.” Kvällsposten (läs hela recensionen)

”the feeling of going är underbar visuell upplevelse…” Skånska Dagbladet (recensionen finns inte online)

”Överdådigt, intagande, expanderande.” HD (läs hela recensionen)

”Och det skall genast sägas att Edda Magnason, efter att ha gett röst åt Monica Zetterlund på bio, nu står för ännu ett vokalt mirakel…” DN (recensionen finns inte online)

”Överdådigt dansverk med extra allt.” Nummer.se (läs hela recensionen)

Jag struntade i att ta med de som kändes allt för negativa. Ha! Här e det jag som bestämmer. Jo visst finns det alltid någon som inte tycker att stående ovationer, en magnifik och inspirerad ensemble och orkester räcker för dem… Skriver man ”…dras allt ner i den musikalsåpa som orkestreringen av Jónsis piggt lekfulla, och stundtals vassa musik har tvättats i.” så får man helt enkelt inte va med här.

Såhär tyckte premiärpubliken (de verkar inte helt missnöjda):

http://youtu.be/kxrIiOPbP1U

FöreställningarInga kommentarer