Ola Salo & Gävle Symfoniorkester #1

Foreign readers: I’ve installed a translator to the right that might be a little helpful… If you can’t see it, click ”BLOGG”.

Nu är det dags! Idag åker jag till Gävle för att imorgon börja förbereda och repetera inför lördagens konsert med Gävle Symfoniorkester och Ola Salo! Jag vet att det är många som sett fram emot denna konserten länge, så jag tänkte att jag skulle ge lite extra info inför konserten här. Lite vad som händer backstage, och hur förberedelserna inför konserten ser ut. Hoppas att ni e många som vill följa med på resan!

Sist jag och Ola var i Gävle tillsammans var när vi spelade in orkesterspåren till In Full Regalia. Då såg det ut såhär:

Kul att vara tillbaka i det helkaklade huset i Gävle igen!

Arrangemang, Dirigent, Internet-klipp, Konserter, Skivor, Uncategorized1 Kommentar