KULT – äntligen är det officiellt!

Det är ju inte ovanligt att man sitter på större eller mindre hemligheter. Saker och ting ska offentliggöras i viss ordning, viss tajming osv. Men efter det där mötet i Januari när allt föll på plats har det varit OVANLIGT svårt att inte berätta.

Det är ju inte varje dag (och inte varannan heller) som man får jobba med Ola Salo och ta fram originalmusik. Inte heller varje dag som man får dirigera en inspelning med radiosymfonikerna och radiokören. Och inte heller varje dag som man får vara med och arbeta fram en NYSKRIVEN originalmusikal. Men nu sammanföll banne mig ALLT! Såhär skriver Sveriges Radio:

Ola Salo skriver för Sveriges Radio

Och jag kan väl inte egentligen tillägga så mycket mer i nuläget. Mer än att vi jobbat en hel del med detta redan i sommar i min studio i Malmö. MASSA jobb återstår. Det ska arrangeras, orkestreras, castas, spelas in osv. Och det är ett år till vi ska vara klara. Men det året har jag INGET emot att ha framför mig! (O med lite vilja så ser väl Ola rätt samlad och laddad ut på bilden också..?)

 

Okategoriserade4 Kommentarer