Konserttips

Tänkte att det kan vara dags att lägga upp lite tips kring konserter som är i görningen. Allt är inte spikat och/eller offentliggjort, menen hel del i vår/sommar/höst är klart redan! Och i väntan på att sidan här ska fixas till och kalenderfunktioner osv ska vara fullt igång så kör vi lite ”manuella” tips här:

25 maj kl 20, Spira i Jönköping – THE SOUND OF MOVIES
Som en del av blåsmusikfestivalen spelar Windcorp Brassband och jag tillsammans med solisterna Peter Johansson och Matilda Hansson filmmusik och sånger ur några av de största filmsuccéerna skrivna av några av de största filmkompositörerna. Jönköpings Kammarkör medverkar också.
Mer info om konserten och resten av festivalen: http://www.smot.se/blasmusik/

16 augusti, Gustav Adolfs Torg i Stockholm – OLA SALO & RADIOSYMFONIKERNA
Vi gör en repris på de oerhört lyckade konserterna vi gjorde i februari. Denna gången flyttar vi ut från Berwaldhallen till utomhusscenen på Gustav Adolfs Torg i Stockholm. Som en del av Stockholms Kulturfestival gör vi valda delar av programmet från i våras, och kanske att vi byter ut något..? Inget bestämt i detalj än, men att det blir bra vågar jag nog lova… Fri entré, missa inte!
Mer info om konserten: http://kulturfestivalen.stockholm.se/program/details.php?AID=231

1 september, Dalhalla – FYRVERKERIKONSERT
Som avslutning på säsongen är det dags igen för fyrverkerikonsert! Dalasinfoniettan (med mig på pulten), Rigmor Gustafsson, Svante Thuresson och Gunhild Carling blir kvällens artister! Men anar väl att kvällen kommer att få en viss doft av jazz… Kvällen avslutas med ett stort fyrverkeri, signerat fyrverkerimästare Eje Berglund.
Mer info: http://www.dalhalla.se/evenemang/fyrverkerikonsert/

Arrangemang, Dirigent, Konserter, UncategorizedInga kommentarer