Konsert-tips till våren

I väntan på att hemsidan ska bli komplett o fin med en kalender o massa annat härligt, kommer här en liten uppdatering kring diverse konserter jag är inblandad i under våren.

Stravinsky på puben? Filmmusik-konsert i Jönköping med svenska mästarna? Sjörövarkonsert i Karlskrona? Arkitektoniska Mästerverk i Jönköping? En blandad vår är onekligen i antågan.

25 April är det konsert med Marinens Musikkår i Karlskrona tillsammans med solisterna Björn Elmgren och Simon Laufer. Traditionenlig sjörövarkonsert för regionens alla dagisbarn. Kul!

Samma dag (25 April) är det dags för Stravinskys Historien Om En Soldat på den klassiska musikklubben Krinolins kammarmusikklubb på Grand Öl & Mat i Malmö. Massa fantastiska musiker fr regionen sluter upp och framför konsertversionen av detta faktastiska verk i pubmiljö! Det kan inte bli bättre!

Andra halvan av Maj blir det pedagogiska konserter tillsammans med Jönköpings Sinfonietta med fokus på konstruktion, byggnader och arkitektur. Tror att det blir en offentlig konsert med detta också…

25 Maj blir det konsert på Jönköpings Blåsmusikfestival tillsammans med Windcorp Brassband från Göteborg. Konserten heter The Sound Of Movies ges i Jönköpings nya konserthus Spira. Orkestern vann SM i Brassband 2011, så det blir skoj att stifta bekantskap med dem!

http://www.youtube.com/watch?v=k3Z4RPvCTJk

Dirigent, Internet-klipp, KonserterInga kommentarer