En ny sida…

Jahapp. Inspirerad av Per Tengstrand (http://pertengstrand.wordpress.com/) kände jag att det börjar bli dags att skriva lite grejer mer regelbundet. Att ha en sida att samla ihop allt på. O det ska ske här! Den gamla (tok-spammade) jonasnydesjo.com ska ersättas av denna sidan så småningom.

Just nu är det ganska vanlig tråk-layout på sidan, men den ska Jens Filipsson (http://jensfilipsson.com/) styra upp. Kommer att bli kalas!

Sidan kommer att växa fram under mars och början på april, men jag ska försöka skriva i bloggen mer eller mindre regelbundet från och med nu. O detta är väl nåt slags första försök till det. Tjo!

I den musikaliska världen jobbar jag just nu med ett dansprojekt tillsammans med kompositören Kasperi Laine och koreografen Susanna Leinonen. Verket ska framföras av fantastiska Skånes Dansteater på Malmö Opera till hösten. Malmö Operas symfoniorkester kommer att spela under ledning av Timothy Henty (som dirigerade Black Water för några år sedan). Jag ska hjälpa till att orkestrera Kasperis musik, dvs se till att det är spelbar och klingar bra för orkester. Utmanande att inte komponera en enda ton!

Efter det väntar konsert tillsammans med Ola Salo och Gävle Symfoniorkester den 24 mars. Ser verkligen fram emot det! Vi har gjort några små ändringar i programmet som vi tror kommer att göra konserten om möjligt ännu bättre än den vi gjorde i Berwaldhallen för några veckor sedan. Hoppas att vi ses där!

Arrangemang, Dirigent, Föreställningar, Hemsida, Konserter, Uncategorized9 Kommentarer